A tökéletes kémszerszám

Rágógumi méretű minikamera

A Swann Communications bemutatta MovieStick névre hallgató készülékét, mely miniatűr méretei ellenére két és fél óra videó felvételére képes.

2008.11.10 19:55koac, ma.hu

MovieStick néven kerül rövidesen forgalomba a Swann Communications legújabb kütyüje. A készülék tulajdonképpen, egy szimpla felvevő lenne, amellyel különböző felvételeket készíthetünk, ám egyszerűnek mégis botorság lenne nevezni egy olyan kamerát, amely a gyártó szerint még egy unciát (kb. 28 gramm) sem nyom, és gyakorlatilag akkora, mint egy csomag rágó. 

A MovieStick összesen 2.5 órányi videofelvételt tesz lehetővé, melyeket egy 2 gigás microSD kártyára ment. (Ezen utóbbit külön kell megvásárolni, a gyártó nem mellékeli a készülékhez.) Hogy milyen lesz a kicsiny eszközzel felvett mozgókép minősége, egyelőre nem hozta nyilvánosságra a Swann, mint ahogy a készülék élettartalmáról sem esett szó, bár azt azért tudni lehet, hogy litium-ion akkumulátort kap a MovieStick, melyet USB porton keresztül tölthetünk majd a későbbiekben.
 
A készülék rövidesen megjelenik. Ára 120 dollár lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.