Felsőkategóriás notebook - itt a VAIO TT

A Sony elegáns laptopja

A Sony a VAIO TT személyében egy olyan felsőkategóriás notebookot alkotott meg, amely azokat veszi elsődlegesen célba, akik a kifinomult megoldások mellett a design iránt is elkötelezettek.

2008.11.10 13:50Z., ma.hu

A VAIO TT egyesíti az újragondolt formát a szénszálas felépítéssel, amelynek köszönhetően a termék stabil lesz, a tömege pedig nem lesz nehezebb. A feltűnően karcsú házban a legújabb generációs 3G-s, mobilszélessávú kommunikációs technológiák is helyet kaptak.

A szélesképernyős kijelző nemcsak elegendő felületet biztosít a munkára, hanem 16:9-es méretarányával a filmek számára is tökéletes megjelenést biztosít, és az akksi is igen jól bírja: a teljesítménye a gyártó szerint akár 7 óra is lehet. A mindössze 1,3 kg-os tömeg ideális utazótárssá teszi a kis kütyüt.

A kivételes hordozhatóság érdekében a TT-sorozat megfelel minden, a vásárlói visszajelzéseken alapuló elvárásoknak. Kompakt, csupán 23,5 mm-es vastagság (a legvékonyabb részen) a hordozhatóság egyik alappillére. A kijelző 11,1”-os mérete mellett magas felbontással (1366 x 768) és valós, szélesképernyős formátummal rendelkezik a filmek megjelenítésére.

Az edzett felület nemcsak erősebb, hanem karcálló is, mindemellett az X-black LCD technológia előnyei is kiválóan élvezhetők: magas kontraszt és színmélység, realisztikus, vibráló, telt színvilág. A LED háttérvilágítás kivételes színspektrum tisztaságot és 100% színhűséget biztosít.

Az intelligens akkumulátor-kezelő technológia tartalmaz egy különleges “Quick Charge” (gyorstöltés) és “Battery Care” (akku-szerviz) funkciókat a rendkívül rövid idejú töltés és az akkuteljesítmény állandó, maximális szinten való tartásáért. A menet közbeni adatbiztonság elemi fontosságú, ezért a VAIO TT-sorozat szémos biztonsági megoldással rendelkezik, hogy nyugodtan dolgozhasson. A fizikai adatvédelem egy olyan eszköznek köszönhetően működik nagyszerűen, amely érzékeli a hirtelen mozgást és a merevlemez olvasófejeit csaknem azonnal rögzíti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.