VAIO

Miért pont VAIO a VAIO?

A VAIO immáron 10. éve hódít Európában. Lássuk, miben rejlik a VAIO élmény titka? Miért pont ezt a négy betűt választották a Sony főhadiszállásán?

2008.11.03 19:45Z., ma.hu

Visual – A kecses, formatervezett VAIO laptopok kimagasló képi megjelenítést és 100% valósághű színeket szolgáltatnak.

Audio – A VAIO nyújtotta hangzás élménye a Sonytól megszokott kiemelkedő hangminőségében gyökeredzik. A VAIO rendszerek a legfejlettebb technológiákkal (DSD – Direct Stream Digital, Dolby Sound Room®, VAIO Music Box) biztosítják a magas minőségű hangzást, és a felhasználók stílusára szabott egyedi hangfeldolgozást.

Intelligent – A VAIO létfontosságú eleme az intelligencia, amely a VAIO alkalmazásai (VAIO Media Plus, DLNA- Digital Living Network Alliance, Cross Media Bar Interface) segítségével teszik könnyebbé a felhasználást, legyen szó zenehallgatásról, képek és videók (akár PVR alapú digitális videók) kezeléséről és szerkesztésről.

Organiser – A VAIO prémium kategóriás notebookként minden funkcióját összehangolja, így integrált rendszerben működteti a vizuális-, audio- és intelligens elemeket.

Az összes VAIO termék egyesíti magában a felhasználói előnyöket, a kiemelkedő képi és hangminőséget, a stílust, a teljesítményt és a mobilitást, valamint a legújabb technikai innovációkat (Blue-ray, WWAN, HD). A Sony a jövőben is ezekre az értékekre alapoz, hogy élenjáró legyen a prémium tervezésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.