Iszik és vezet, legálisan

Sörcsapolóval ellátott árkád masina

Ha mindig is szerette volna kipróbálni, milyen érzés sörözés közben tövig nyomni a gázpedált, már most kezdjen el gyűjteni a Dream Arcades legújabb masinájára.

2008.10.16 09:49koac, ma.hu

A különböző játéktermi gépek mára igencsak kimentek a divatból, hiszen a játékélmény otthon is reprodukálható, nincs hozzá másra szükség, mint egy erős számítógépre, vagy új generációs konzolra, valamint adott esetben egy-egy kiegészítőre. Kormányt például mindegyik géphez vehetünk, de igazság szerint legyen bármilyen profi is a játékgépünk vagy a kormánykerekünk, ugyanazt az élményt mégsem nyújtja majd, mint egy hatalmas játékgép.

A Dream Arcades a hasonlóan vélekedőknek kínálja legújabb alkotását, melyet Octane 120 névre keresztelt. A készülék nem kicsit, viszont sok olyan dolgot tartalmaz, amelyre a legtöbb férfiember nem tudna nemet mondani. A szerkezet része egy erős PC, egy HD videó projektor, hozzá egy 122 hüvelykes kijelző. Van még 5.1-es hangrendszer, 200 játék és még PS3 kompatibilitással is megáldották a masinériát.

Ám mindez semmi ahhoz képest, hogy mit kínál még a szerkezet a vásárlóknak. Sört! Vagyis csak sörcsapolót, de abból rögtön kettőt is. Egy nagyobbat a hátsó fedélzetre, csak hogy a haverok ne unatkozzanak, amíg mi játszunk, a kisebbik hordó pedig elöl foglal helyet, melynek csapja így éppen a kormánykerék mellett található. Felemelő érzés lehet egy-egy Need for Speed menet közben a saját magunk által csapolt nedűt kortyolgatni.

Aki szeretné magáénak tudni az Octane 120-as masinát, annak mélyen a zsebébe kell majd. A készülék ára ugyanis 7000 dollár.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.