Error

Behalt a Skype - leállt a forgalom

Szerte a világon, így Magyarországon sem használható a Skype.

2015.09.21 15:31ma.hu

Először az Egyesült Királyságban, majd Ausztráliában és Japánban tették közzé, hogy sokan nem tudják használni a szolgáltatást - írja a hirado.hu.

A Skype-tulajdonos Microsoft azt nyilatkozta, hogy az állapotbeálítások körül lehet a gond, aminek meg kéne mutatni, ki offline és ki online az ismerősök közül. Hazai felhasználóknak kezdetben még feljöttek a kapcsolatok, de megjelent egy figyelmeztetés a szoftver bal felső sarkában, hogy „Skype offline”. Ekkor már tényleg nem lehetett senkit „megkattintani”, a hívás gomb nem volt többé aktív. Néhány felhasználónak viszont egy darabig még működött a szöveges üzenetküldő.

Az üzemeltető most „a tűzoltással foglalkozik”, közölte a Microsoft.

A cég hivatalos blogján kért elnézést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.