Letölthető

Tízezer dollárnyi ingyenes alkalmazás - mutatjuk, hol

Az Amazon a Google elleni harcában elővette a csodafegyvert, a csakis tőle ingyen letölthető tengernyi applikációt.

2015.09.03 10:13ma.hu

Összesen tízezer dollár értékben számos – a Google Áruházban jobbára fizetős – alkalmazást ingyen, legálisan elérhetővé tettek - írja a hirado.hu.

Új, látványos névvel és grafikával felszerelt oldalt is létrehoztak erre a célra, az Amazon Undergroundot. A sok-sok játék – bár nem egy hasznos alkalmazás is – úgy kapható, hogy az okostelefonnal fel kell keresni az Undergroundot,

hirado.hu

Persze az Amazon nem jótékonysági egylet: az akció nyilvánvaló célja, hogy a Google Áruházból minél több reménybeli vevőt átcsábítsanak, hiszen az ingyenes appok keresgélése közepette csak megpillantanak valami fizetőset is. Vélhetően ezért tűnnek olyan nehezen előhalászhatónak az alkalmazások tömegéből az ingyenesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.