CHIP-melléklet lett a CP

Megszűnt az önálló Computer Panoráma

Megszűnt önálló magazinként létezni a Computer Panoráma, így kétszereplős lett a nem-játékos informatikai havilapok mezőnye. A PC World mellett már csak CHIP lesz - igaz, 36 oldalas CP-melléklettel.

2008.01.14 06:30ma.hu

A Computer Panoráma honlapján Bányai Ferenc főszerkesztő szűkszavú közleményben tájékoztatja a lap olvasóit a változásokról. Ideje volt; a honlapon működő visszaszámláló szerint már múlt hétfőn meg kellett volna jelennie az új lapszámnak. Az első CP-s CHIP kilenc nap múlva jön.

"A Computer Panoráma magazin a 2008-as esztendővel egy üzleti stratégia fontos lépéseként beolvadt a CHIP magazinba és ezentúl a Motor-Presse Budapest Lapkiadó Kft. gondozásában jelenik meg!

A két jól ismert számítástechnikai magazin már évek óta közös szerkesztőséggel és közös tesztlaborral működik, mindkét szerkesztőség most látta elérkezettnek az időt arra, hogy erőiket egyesítve dolgozzanak tovább, immáron a CHIP márkanév alatt."
- olvasható a honlapon.

Az előfizetőket levélben is értesítik a változásokról és a kedvezményes, személyre szabott előfizetés-módosító akciókról.

Felhívják továbbá az olvasók figyelmét arra, hogy már a következő CHIP magazin is 36 oldalas Computer Panoráma melléklettel jelenik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.