Photoshop Elements 6 a nagymacskáknak

Macintoshra is megérkezett az Adobe Photoshop Elements 6

Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop Elements 6 képszerkesztő szoftver Macintosh változatát, amely január végétől hazánkban is elérhető lesz. Az egyszerű, áttekinthető kezelőfelülettel rendelkező Photoshop Elements 6-al a felhasználók a legjobbat hozhatják ki fotóikból.

2008.01.13 08:00szoftver.hu

A program magját ugyanaz a motor képezi, ami az Adobe Photoshop CS3 mögött fut. Az Adobe hivatalosan az idei Macworld konferencián mutatja be a szoftvert a nagyközönségnek.

John Loiacono, az Adobe vezető alelnöke szerint a Photoshop Elements 6 egy kiváló eszköz, amellyel az otthoni hobbifelhasználók a fotók keresésétől, rendszerezésétől kezdve a képszerkesztésen keresztül a megosztásig mindent elvégezhetnek.

Keresés, szerkesztés, megosztás - egyszerűen

A felhasználó - saját tudását felmérve - három szerkesztési mód közül választhat. A kezdőknek nem kell elmerülniük a részletekben, míg a tapasztaltabbak - igény szerint - az összes paramétert módosíthatják. A Guided Edit módban például lépésenként javíthatunk fotóink minőségén.

A Photoshop Elements 6 számos új funkcióval bővült. A Photomerge technológia például lehetővé teszi, hogy a képsorozaton lévő legjobb arckifejezéseket kombinálva egy jó minőségű csoportképet készítsünk. A szoftver kezelőfelülete letisztult, az új füles elrendezéssel és a gyorskijelölő eszközzel hatékonyabban dolgozhatunk.

Ha elkészültünk a fotók szerkesztésével, többféle megosztási mód között választhatunk: online fotóalbum, üdvözlőlap, bélyeg, CD/DVD stb.

A Photoshop Elements 6 (Mac) - amely hazánkban január végétől lesz elérhető - a Mac OS X 10.4.8-as vagy újabb verzióival, illetve a Leoparddal is kompatibilis.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.