Új mobil díjcsomagok

Korlátlan adatforgalmat kínál a UPC

A UPC Magyarország korlátlan adatforgalmat tartalmazó új mobil díjcsomagokat mutatott be hétfőn sajtótájékoztatón.

2015.03.09 16:25MTI

Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója elmondta, hogy a társaság tavaly novemberben indította el mobiltelefon szolgáltatását, továbbá országos wifi hálózatot hozott létre, amelyhez a társaság ügyfelei díjmentesen csatlakozhatnak. A tavalyi év végén több mint 11 ezer mobilelőfizetőjük volt, és a vezetékes internet előfizetőiknek mintegy 10 százaléka használja a saját wifi hálózatot.

A most bejelentett négy mobil tarifacsomag mindegyike korlátlan adatforgalmat tartalmaz a hang- és SMS-szolgáltatás mellett. A csomagok ára 3 és 12 ezer forint között változik azok számára, akiknek valamilyen vezetékes UPC előfizetésük is van. Az előfizetések hűségidő nélkül vásárolhatóak és kártyafüggetlen telefonkészülékeket is kínál melléjük a szolgáltató, amelyek akár részletre is megvásárolhatóak.

A UPC vezetékes televízió-, internet- és telefonszolgáltató húsz éve van jelen Magyarországon és mintegy 800 ezer ügyfele van.

A UPC Magyarország anyavállalata a Liberty Global kábelszolgáltató, amely 12 európai és 2 latin-amerikai országban mintegy 27 millió ügyfelet szolgál ki, és 38 ezer munkavállalót foglalkoztat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.