Ki lehet lépni a külpiacokra

Az IVSZ az Enterprise Europe Network stratégiai partnere lett

A magyarországi hálózatot a Magyar Nemzeti Kereskedőház koordinálja.

2015.03.04 01:30MTI

Az európai vállalkozásfejlesztő hálózat, az Enterprise Europe Network magyarországi stratégiai partnere lett az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) - közölte a szövetség kedden az MTI-vel.

Az együttműködés keretében az IVSZ a magyar IKT (információs és kommunikációs technológiák) szektorban tevékenykedő kis- és középvállalkozásoknak (kkv-k) nemzetközi rendezvényeket szervez, ahol bemutatkozási és üzletszerzési lehetőséget biztosít.

A szövetség részt vesz innovációs auditokban is, amelyek során pontosabb képet kaphatnak az érintett hazai cégek felkészültségükről és az előrelépéshez szükséges feladatokról - olvasható a közleményben.

Az Enterprise Europe Network hivatalos honlapján fellelhető információk szerint a magyarországi hálózat legfontosabb feladata, hogy ösztönözze az exportot, megismertesse a magyar vállalkozásokat a rendelkezésre álló eszközökkel, forrásokkal és támogassa azok minél szélesebb körű felhasználását.

Szolgáltatásai közé tartozik többek között a kkv-knak biztosított személyes szaktanácsadás és képzés, valamint a folyamatosan bővülő online szakkönyvtár és a hetente többször frissített üzleti hírszemle.

A magyarországi hálózatot a Magyar Nemzeti Kereskedőház koordinálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.