Epson Stylus SX100

Gazdaságos multifunkciós nyomtató színenként cserélhető tintapatronokkal

Az új Epson Stylus SX100 kiváló minőségben nyomtat, másol és szkennel egyszerre. Tökéletes választás otthoni használatra, hiszen színenként cserélhető tintapatronjai mindössze 1590 Ft-ba kerülnek.

2008.09.11 09:28Z., ma.hu

Az SX100 az Epson saját fejlesztésű DURABrite™ Ultra tintáját használja, amely laborminőségű képeket készít, ellenáll a víznek, a fakulásnak és az elmaszatolásnak is, így megfelel a legfontosabb követelményeknek. A sebesség szintén a készülék erőssége, hiszen akár 26 oldalt is képes kinyomtatni percenként.

Az Epson PhotoEnhance technológia automatikusan beállítja a színeket és a kontrasztokat, az Epson Easy Photo Print pedig segít kiküszöbölni a vörösszem-effektust. Az SX100 lapolvasója akár 600 dpi felbontásra is képes, ráadásul az Epson Easy Photo Fix™ szoftverrel helyreállítható a fakón beszkennelt fotók színe és megvilágítása. A gyors másolásnak és a könnyű telepítésnek is köszönhetően a készülék tökéletes megoldás olyan feladatokra, ahol a rugalmasság, a méret és a költség az elsődleges szempontok.

Mohamed Musa, az Epson európai termékmenedzsere elmondta: “Akár otthoni, akár munkahelyi dokumentumokat vagy fotókat kell nyomtatni, szkennelni vagy másolni, az Epson Stylus SX100 kiváló minőségben gazdaságos megoldást nyújt. Az Epson DURABrite™ Ultra tintájának köszönhetően – ahol az egyes patronok ára csupán 1590 Ft –, a nyomatok élesek lesznek és nem maszatolódnak el.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.