XPERIA X1 dátum

A Sony Ericsson ma bejelenti új készüléke, az Xperia(tm) X1 hivatalos megjelenési dátumát

A Sony Ericsson mai közleménye szerint a nagy érdeklődésre számot tartó XperiaTM X1 típusú készülék 2008. szeptember 10-én jelenik meg hivatalosan.

2008.09.10 19:38Z., ma.hu

A telefont az Egyesült Királyságban, Németországban és Svédországban vehetik először kézbe a vásárlók, ezután, 2008 utolsó negyedévében Európa más országai, valamint Ázsia és Latin Amerika boltjainak polcaira kerülnek fel a készülékek. A hivatalos megjelenési időpontokról a helyi cégek adnak bővebb felvilágosítást az elkövetkező hónapokban.

Az Xperia™ X1 hivatalos megjelenéséig tartó visszaszámlálást a Sony Ericsson egy élő, nemzetközi internetes közvetítéssel kezdi szeptember 15-én, magyar idő szerint 14:00 órakor. Ez lesz az első alkalom, hogy az érdeklődők teljes körű bemutatót láthatnak a készülék működéséről. Ugyancsak az internetes közvetítésben szerepel majd először a Johnny X című reality-thriller első epizódja. A regisztrálók nem csak az élő közvetítést érhetik el, de kérdéseket is feltehetnek személyesen az Xperia™ X1 termékmenedzserének, Magnus J Anderssonnak is. Regisztráció: www.sonyericsson.com/premiere.

Az Xperia™ X1 a piac eddigi legszebb kijelzőjével büszkélkedhet. Szemet gyönyörködtető, négyirányú navigációs billentyűjével gond nélkül váltogathatunk a különböző funkciók között, miközben az önfeledt internetes barangolásról és egyéb alkalmazásokról a kiváló processzor és a nagysebességű hálózati kapcsolat gondoskodik. Az Xperia™ X1 áthidalja a személyi- és a szakmai mobilfelhasználás közti rést.

Az Xperia™ X1 a Sony Ericsson első prémium Xperia™-alterméke. A készülék megfelel a fogyasztók elvárásainak a szórakoztatás és a mobil web kommunikáció területén, egyedülálló élményt nyújtva számukra. Az Xperia™ X1 egy rozsdamentes testbe elhelyezett rendkívül stílusos, vízszintesen szétcsúsztatható készülék, szokatlanul erős multimédiás képességekkel.

A nagy felbontású, 3 hüvelykes érintőképernyőn élmények egész sora várja a vásárlókat, köszönhetően az egyedi tervezésű panel-alapú kezelőfelületnek. A Windows Mobile® gondoskodik róla, hogy bárhol, bármikor kiválaszthassuk a nekünk leginkább tetsző tevékenységet, legyen az zenehallgatás, videók megtekintése, e-mailek olvasása, internetes vásárlás, vagy éppen valamilyen munkahelyi feladat a Windows Mobile Office segítségével. A QWERTY billentyűzet és a minőségi fémház együttesen alkotják meg ezt a tökéletes készüléket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.