A XXI. század férfijának álma

Pendrive és sörnyitó egyben

A TrekStor olyan készüléket alkotott, amely sok férfiember kedvére lehet. Az adathordozás mellett a sörbontás is a meglévő funkciók között van.

2008.09.09 18:57koac, ma.hu

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy mióta megjelentek a piacon a különböző mini adathordozók, se szeri se száma a belőlük készített idétlen és haszontalan kreálmányoknak. Az ember néha megdöbben, mikor meglát néhányat ezek közül a hihetetlen kütyük közül, legalábbis a többség biztos elcsodálkozik, ha elé tesznek egy bacon kinézetű pendrive-ot. Ez utóbbinak körülbelül annyi funkciója lehet, hogy az ember egy éhesebb pillanatában beletöri a fogát. Na, ehhez és a hasonló eszközökhöz képest meglepően jó, sőt remek gondolat fogalmazódott meg a TrekStor dolgozóinak fejében. Mi lenne, ha a pendriveunkkal sört is lehetne bontani?

Nos, ezen gondolatot tett követte és máris itt van a kis készülék, melyet végre tényleg érdemes lesz magánál hordania a férfiaknak. Hogy a célnak tökéletesen megfeleljen a kicsiny eszköz alumínium burkolatot kapott, így nem kell attól félnünk, hogy adatainknak baja esik a sörösüveg felnyitása közben. A bontás mellett természetesen a flash drive az eredeti feladatát is tökéletesen betölti, ennek örömére több verzió is létezik belőle, melyek csupán tárolókapacitásukban térnek el egymástól. A legkisebb modell 1, míg a legnagyobb 16 gigabájtos.

A kütyükre nem kell már sokat várni, még idén októberben a boltok polcaira kerülnek, mégpedig 6.99 és 49.99 eurós áron a tárolókapacitástól függően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.