Idén és jövőre

Ingyen lesz a wifi a szegedi, a miskolci és a pécsi vasútállomáson is

Zamárdiban a Balaton Sound fesztiválra készült el a hálózat kiépítése július közepén.

2014.08.22 10:58MTI

Ingyen wifi lesz a szegedi, a miskolci és a pécsi vasútállomáson is - közölte a vasúttársaság.

Szegeden a Szegedi Ifjúsági Napok kezdetére, augusztus 27-re, Miskolcon decemberre készülhet el a szükséges hálózat, Pécsen pedig a jövő évben, az új főépület átadását követően lesz elérhető az internetszolgáltatás.

A MÁV közleménye emlékeztet, hogy a vasútársaság az idén áprilisban indította el ingyenes állomási wifi szolgáltatását. Akkor öt helyen lehetett díjmentesen böngészni a világhálón: Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, Keszthelyen és Debrecenben, illetve Zamárdiban, ahol a Balaton Sound fesztiválra készült el a hálózat kiépítése július közepén.

A Keleti pályaudvaron még a nyár folyamán további négy wifi csatlakozási ponttal növelik a hálózati lefedettséget - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.