Elpusztíthatatlan

Fényképező a kevésbé gondosaknak

Az Olympus legújabb, 1030 SW fotósmasinájának elsődleges tulajdonsága, hogy nagyjából mindennek ellenáll.

2008.08.25 13:31koac, ma.hu

Kétségkívül léteznek olyan emberek, akik hajlamosak kevésbé odafigyelni értékeikre. Az ő telefonjaik szoktak véletlen kiesni a zsebekből, mindig az ő képernyőik vannak összekarcolva és valószínűleg ők cserélnek leggyakrabban fényképezőgépet is. Ha mostantól szeretnék elkerülni a korábbihoz hasonló gondokat, nekik mindenképpen érdemes befektetniük az Olympus, 1030 SW nevet viselő kamerájába.

A készüléket direkt úgy tervezték, hogy ellenálljon a különféle környezeti és egyéb behatásoknak. A rázkódás elnyelési képességének valamint az igen erős fém kialakításnak következtében akár 2 méter magasból is leejthetjük a gépet, annak nem fog baja esni. Ha úszkálni szeretnénk azt is nyugodtan megtehetjük. Akár 10 méteres mélységig is. A készülék képes elviselni akár 100 kilós nyomást, de a -10 fokos hőmérséklet sem kottyan meg neki.

A 10.1 megapixeles kamerával szerelt fényképezőgépért 399.99 dollárt kérnek, amely valljuk be igazán baráti ár egy olyan gépért melyet gyakorlatilag lehetetlen tönkretenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.