Még várni kell az olcsó laptopra

Csak lassan jön az Asus EEE

Talán a hatalmas érdeklődés miatt, de a vártnál lassabban érkezik meg Európába az Asus kis nagy dobása, az EEE PC. A minilaptop két hét késéssel érkezik Németországba, ára 300 euró körül lesz. Időmilliomosok kombinálhatnak a hazai adatokról.

2008.01.08 10:00ma.hu

Két dolog tűnik már most biztosnak az Asus minilaptopjával kapcsolatban: már úgy is telitalálat, hogy nagyon kevesen tudták kipróbálni, a cég pedig már most képtelen tartani a saját határidőit.

Németországban például január 10 helyett csak 24-én kerül a boltokba a kicsike, körülbelül 300 eurós áron (körülbelül 76 ezer forint, ami már nem annyira aranyos, mint a kis gép maga).

Valószínűleg a népszerűség a késés oka: Amerikában két hét alatt felvásárolták a készleteket a 701-es típusból (ez az alapmodell, 7 hüvelykes kijelzővel, 512 megabájt RAMmal, négy gigabájtos SSD-háttértárral, és persze a gépe szabott, sokat dicsért Linuxszal).

A jó hír: előbb-utóbb hozzánk is eljut.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.