Nem kapunk ZX1-et

Lefújva az Asus-Lamborghini együttműködés

Néhány héttel ezelőtt kapott szárnyra a hír, hogy az Asus egy időre elássa a Lamborghinis ZX1 tenyérgép projektet, hogy egyéb fontosabb termékei időben jelenhessenek meg. És ez az Eee PC-k sikerét tekintve teljesen érthető is.

2008.07.31 12:50Z., ma.hu

Az Asus a napokban megerősítette, hogy a ZX1 projektet egyelőre leveszik a listáról, és bizony a P560 és az M536 modellek sem látják már meg a napvilágot. A cég vezetői elmondták, hogy a projekteket azért "halasztják el", mert a "beszállítók nem tudják a fő alkatrészeket megfelelő minőségben előállítani".

A gyártó szerint az Asus és a Lamborgini együttműködésből megszülető terméknek "tökéletes minőségűnek" kell lennie és "innovatív jegyeket kell felsorakoztatnia", és ezeket a követelményeket most az Asus nem tudja azonnal teljesíteni.


Akkor most mi van a pletykákkal? Törölték a projekteket vagy csek elhalasztották őket? Lehet, hogy a cég egyszer még életet lehel a ZX1-be, de az bizonyosan nem a már prototipus szinten létező ZX1 lesz. Annak a gépnek technikailag jóval frissebbnek kell lennie - ha egyáltalán lesz ilyen.

Az Asus természeten nem száll ki a PDA/telefon bizniszből, új készüléket kívánnak bejelenteni szeptemberben. De azt sajnáljuk, hogy a ZX1 meghalt, még azelőtt, hogy megszülethetett volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.