Tech Match 2014

Benevezték Magyarországot a start-upok versenyére

A Traction Labs Zrt. a Nemzeti Innovációs Hivatal támogatásával nevezte be Magyarországot a US Market Access Center (US MAC) által rendezett Tech Match 2014 start-up versenyre - tájékoztatott a Nemzeti Innovációs Hivatal.

2013.12.28 01:30MTI

A verseny célja, hogy összehozza az európai start-upokat olyan amerikai nagyvállalatokkal, mint például az Amazon, az Adobe, a Qualcomm, az Intel vagy a Microsoft - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Közölték, a sikeres szereplés eredménye akár azonnali szerződéskötés, vagy amerikai tőkebefektetés is lehet.

A versenyre nevező magyar vállalkozások közül négy fő részére a Traction Labs Zrt. fizeti az útiköltséget és a szállást a február 3. és 6. között Silicon Valley-ben megrendezett döntőre.

A közlemény szerint január 2-ig lehet jelentkezni a versenyre. http://startupdate.hu/tech-match-2014-application/

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.