Szviccs

Mac-re vált az Axel Springer

Az Axel Springer AG, Németország legnagyobb lapkiadója nem kis döntésre szánta el magát. Az egész felhasználói IT infrastruktúrát öt éven belül Macintoshokra cserélik.

2008.07.07 13:02Z., ma.hu

A döntés következtében az Apple lesz a legnagyobb vállalati ügyfele az almás gyártónak, és a második legnagyobb ügyfél a világon. Az első helyen itt is a Google áll.

Axel Springer tulajdona a Bild és a Bild am Sonntag is, és szintén övék a brit The Sun és az amerikai New York Post is. A vállalat jelenleg olyan megoldásokat használ (a WoodWing szoftvert és CCI-t), amelyek most is támogatják a Mac-es platformot.

Videóüzenetében a vállalat vezetője, Matthias Döpfner, azzal indokolta a döntést, hogy a vállalat eddig is ezen a platformon végezte el a kiadványszerkesztési munkák igen nagy részét, valamint a Macintoshok jóval felhasználóbarátabbak, mint a jelenlegi rendszer. Továbbá azt is felhozta érvként, hogy a Macintoshok olcsóbbak lettek, és könnyebb a karbantartásuk is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.