Március 15.

A forradalom előtt tiszteleg a Google is

A március 15-i forradalom és szabadságharc előtt tiszteleg a Google kereső is; ünnepire cserélték le a Google logóját a keresőoldalon.

2013.03.15 08:34MTI

Az új doodle-ön egy nemzeti zászlót tartó huszár ül a lován. Több alkalommal is előfordult már, hogy a Google jeles alkalmakkor lecserélte logóját tematikus doodle-re. Tisztelegtek már így az államalapítás ünnepe, Liszt Ferenc, Arany János, Munkácsy Mihály előtt is.

A Google keresőbe világszerte évente több mint ezer milliárd kifejezést írnak be, egy évtized alatt 450 milliárd féle különböző kifejezésre kerestek rá világszerte. Ma már naponta több milliárd keresést indítanak az oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.