Olcsóbb roaming

Csökkenti a külföldi mobilinternetezési díjakat a T-Mobile

Olcsóbb lesz a mobilinternetezés július 1-jétől a T-Mobile ügyfeleinek az Európai Unióban és további három európai országban - közölte a mobilszolgáltató hétfőn.

2008.06.23 19:30Z., ma.hu

A lakossági és a vállalati ügyfelek számára júliustól egységesen 50 forint/100 kilobájt lesz az adatforgalmi díj az EU 26 államában, valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon.

Az előfizetéssel rendelkező ügyfeleknél az új díjszabás automatikusan hatályba lép, regisztrálásra nincs szükség. A Domino kártyás ügyfeleknek a külföldi mobilinternetezéshez továbbra is be kell kapcsolniuk a roamingszolgáltatást, és legalább 1125 forintos egyenleggel kell rendelkezniük - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.