Profi fotós profi géppel

A híres fényképész, Rankin tesztelte a Canon EOS-1Ds Mark III modellt

A Canon a híres fényképészt, Rankint kérte fel az UEFA EURO 2008 emlékezetes pillanatait megörökítő, exkluzív képsorozat készítésére.

2008.06.20 19:00Z., ma.hu

A Canon Europe, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata a híres fényképészt, Rankint kérte fel egy exkluzív képsorozat készítésére az UEFA EURO 2008 eseményhez kapcsolódóan a Canon EOS-1Ds Mark III modelljének segítségével. Az elkészült képeket - amelyek a labdarúgás "egy-egy pillanatát és ezeknek a pillanatoknak a mozzanatait" örökítik meg -, az UEFA EURO 2008 eseményhez kapcsolódó Canon támogatói és hirdetési kampányban használják fel.

A Canon EOS-1Ds Mark III az első olyan digitális tükörreflexes Canon modell, amely megfelelő felbontást biztosít a kiállításra alkalmas nagyméretű, és kiváló minőségű nyomatok készítéséhez egyaránt. A 100 MB-nál nagyobb méretű fájlok létrehozásának lehetőségével a modell új mércét jelent a digitális tükörreflexes gépekkel végzett műtermi fényképezés terén. A fényképezőgép egy sorozatban akár 56 nagyméretű kép készítésére képes 5 kép/mp sebességgel, így a divatfotósoknak is testhezálló megoldást kínál.

"A Canonnál nem létezik jobb digitális tükörreflexes fényképezőgép. Minden új Canon modell esetében jellemző, hogy kifinomultabb, mint elődje: az EOS-1Ds Mark III felbontása nagyobb, használata pedig sokkal egyszerűbb" - mondta Rankin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.