Kicsi, gyors és mindent tud

Megjelent a legújabb uTorrent

Letölthető a Bittorrent file-csere kliensek egyik legnépszerűbb változatának legfrissebb kiadása.

2008.01.02 14:09terminal.hu

Ugyan 2006 decemberében elvesztette függetlenségét az alkalmazás (a Bittorrent Inc. felvásárolta szőröstül-bőröstül), a fejlesztése ennek ellenére nem állt le. Igaz, nagy változások nem voltak mostanában a kliens háza táján, ám a minap megjelent a legújabb, 1.8-as kiadás (letöltés itt). A kisméretű kliens továbbra is igen alacsony erőforrásigénnyel rendelkezik, annak ellenére, hogy számos kényelmi funkciót (le- és feltöltési sávszélesség szabályzása, IP-szűrés, RSS, részletes .torrent információk stb.) integráltak bele.

Mit tud 2008-ban a kliens? Teljesen Windows Vista kompatibilis, skinezhető, azaz grafikus felhasználói felülete testre szabható. Még akár Webről is távvezérelhető - csupán engedélyezni kell az adott számítógéphez való távoli hozzáférést, és a világon bárhonnan (ahol van aktív Internet-kapcsolat) változtathatunk kliensünk működésén. A szoftverrel saját .torrent is készíthető, mely aztán megosztható a Bittorrent file-csere website-ok zömén.

Az 1.8 alpha 7435 változat letölthető a terminal.hu gyors Download szerveréről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.