Egymilliárd forint értékű üzemeltetési megbízás

Az Antenna Hungária ismét a NAVIGATOR Informatika Zrt.-vel

A NAVIGATOR Informatika Zrt. nyerte az Antenna Hungária informatikai rendszerének üzemeltetésére kiírt közel egymilliárd forint értékű tenderét.

2008.06.04 18:32ma.hu

A megbízás, három, illetve további egy évre szól, hozzávetőleg ezer felhasználót és 40 szervert érint. A NAVIGATOR tevékenysége az általános informatikai rendszerüzemeltetés mellett kiterjed az Antenna Hungária informatikai WAN hálózatának üzemeltetésére, illetve az SAP BC-s üzemeltetésre is. A tender győztesét 3 pályázó közül választották ki az ár, a műszaki felkészültség és szakértelem, illetve a referenciák, a vállalt határidők és a rendelkezésre állás alapján.

„A megbízhatóság és a rendkívül magas szakmai kompetencia mellett a kedvező ár/érték arány alapján választottuk ki ismét a NAVIGATOR-t informatikai rendszerünk további üzemeltetésére" – mondta Némethné Molcsányi Edit, az Antenna Hungária Informatikai osztályvezetője. „Büszkék vagyunk arra, hogy folytathatjuk az Antenna Hungáriával történő eddigi sikeres partneri együttműködésünket és a következő négy évben továbbra is mi láthatjuk el a vállalat informatikai rendszerének üzemeltetési feladatait. Az ügyfelünk által kiírt pályázat ismételt elnyerése kiemelten fontos számunkra, hiszen azt bizonyítja, hogy az elmúlt négy esztendőben eredményes munkát végeztünk” – mondta Juhász Lajos, a NAVIGATOR Informatika Zrt. vezérigazgatója.

Az Antenna Hungária részére végzett tevékenységet a lehető legmagasabb szinten tudjuk biztosítani, hiszen kiváló szakembergárdánknak és a nagy tömegű adatmennyiség feldolgozására képes professzionális informatikai eszközeinknek köszönhetően képesek vagyunk bármilyen méretű vállalat informatikai rendszerének üzemeltetésére” – tette hozzá Juhász Lajos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.