Modern formatervezés és elegancia

A Toshiba bemutatta a Satellite laptopok legújabb generációját

A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója Magyarországon is bemutatta megújult Satellite laptopcsaládját.

2008.05.28 09:00ma.hu

A 13,3 hüvelykes Satellite U400, a 15,4 hüvelykes Satellite A300 és a 17 hüvelykes Satellite P300 termékek a legmodernebb formatervezést ötvözik a kifinomult szolgáltatásokkal. Az új laptopkínálat 2008 második negyedévétől kapható Magyarországon. 

Az új Satellite notebookcsalád minden tagja azonnal felismerhető elegáns külsejéről valamint a részletek figyelmes kialakításáról. Az új Satellite termékeket úgy tervezték meg, hogy a többi laptop közül azonnal kitűnjenek. Számos olyan külső elemet tartalmaznak, amelyek a középkategóriás termékekben nem találhatók meg, mint például a multimédia billentyűsor hat fehér LED-világítású érintőgombja, az érintőlap felső élét határoló fehér LED, a fehér állapotjelző LED-ek valamint a fényes billentyűzet, amely még jobban kihangsúlyozza a termék általános megjelenését. 

"A Satellite termékek megtervezésekor azokra a vásárlókra gondolt a Toshiba, akik a digitális élmény mellett az elegáns külsőt is szeretik szem előtt tartani"- mondta Thomas Teckentrup, a Toshiba számítógép-rendszerekkel foglalkozó divíziójának európai ügyvezetője. "Az új Satellite laptopokat arra tervezték, hogy a felhasználók digitális otthonának középpontja legyen, függetlenül attól, hogy tapasztalt mobil internetezők vagy az első laptopjukat vásárlók használják őket. Formájuk egyszerre időtlen, modern és elegáns" - tette hozzá Thomas Teckentrup. 

Ezek az új multimédia gépek a legújabb audiovizuális szórakoztató szolgáltatásokat és számos más funkciót nyújtanak, amelyek bármilyen személyes célra alkalmasak. Satellite P300, Satellite A300, Satellite P300 és a Satellite A300 modellek a legújabb ATI Mobility Radeon HD 3470/3650 grafikus technológiával és DVD SuperMulti meghajtóval vannak felszerelve. 

Első osztályú audioélményt nyújtanak a Harman Kardon hangszórók és a Dolby Sound Room technológia. Az elkülönített multimédiás billentyűsor, a beépített webkamera és a mikrofon azonnali hozzáférést biztosít a multimédia világához. A notebookok a kommunikációs eszközök széles skáláját, köztük a WLAN, a Bluetooth és a nagysebességű Ethernet LAN kapcsolatokat is támogatják, így a felhasználó nem téved el a számtalan vezérlőpult és beállítás között. 

A Toshiba ConfigFree szolgáltatás egyszerű, helyfüggő kapcsolódási lehetőséget kínál vezetékes vagy vezeték nélküli hálózatokhoz a mobil számítógép-használat megkönnyítése érdekében, és a WPS-PBC (Push Button Configuration) beállítást is lehetővé teszi. Az új laptopokban a legújabb Intel processzorokat akár 640 GB méretű merevlemez egészíti ki, és két merevlemez használata is támogatott. A konfigurációs lehetőségek széles skálája biztosítja, hogy az új modellek mindegyike személyre szabható legyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.