Fejleszt a Verbatim

A Verbatim USB meghajtók két új generációját dobja piacra

Új fejlesztésű eszközökkel erősíti pozícióját a Verbatim a flash-alapú tárolók piacán. A Verbatim új Store ´n´ Go és Store ´n´ Go Executive USB meghajtósorozatának darabjai az innovatív dizájnt a hordozhatósággal ötvözik.

2008.05.20 12:26ma.hu

A kényelmetlen kupakos megoldás helyett az új meghajtókon a csatlakozó védelmét egy visszahúzódó alkatrész látja el. Az 1-től 16 gigabájtig terjedő kapacitású, nagy írási és olvasási sebességgel bíró eszközök lehetővé teszik a legfontosabb személyi adatok, zenék, képek, prezentációk pillanatok alatt történő rögzítését és egyszerű hordozhatóságát. A meghajtók kiskereskedelmi forgalomban is hozzáférhetőek.

Az új fejlesztésű Store ´n´ Go sorozat darabjait a Verbatim kék színnel jelöli. Az eszközök a funkcionalitást ergonóm dizájnnal ötvözik. A visszahúzható rendszer (Retractable System) tökéletes alternatívája a korábbi, fárasztó kupakos megoldásnak.

“A visszahúzós rendszer tökéletes védelmet nyújt a csatlakozó számára, a felhasználó számára pedig az eddiginél egy kényelmesebb megoldást jelent” – említi meg az egyik új fejlesztést Hans Christoph Kaiser, a Verbatim EUMEA flash- és USB memória részlegének üzletfejlesztési menedzsere. A tetszetős, kék leddel ellátott eszköz árában foglaltatik egy adatvédelmi kódoló program, illetve ingyenes elérés a Verbatim európai telefonos forródrótjához.

A Microsoft Readyboost a Windows Vista használói számára jelenthet segítséget és gyorsabb munkát. A mindössze 10 grammos szerkezet 1 és 16 gigabájtos kivitelben kapható; olvasási sebessége 11, írási sebessége 8 megabájt/másodperc. A Store ´n´ Go Executive USB meghajtó a Verbatim USB tároló sorozatának új csillaga. Üzleti és egyéb professzionális célú, nagy tároló igénnyel rendelkező felhasználók számára tervezték, így 4 és 16 gigabájtos kivitelben kerül forgalomba. A Store ´n´ Go Executive első osztályú megjelöléssel bír, ami a gyakorlatban akár 30 megabájt/másodperces olvasási és 12 megabájt/másodperces írási sebességet jelenthet. Az stílusos, ezüstszínű, gumírozott eszköz megjelenésében is kitűnően illeszkedik bármilyen laptophoz, vagy asztali számítógéphez. A bizalmas adatokról a 128 bites kódolást lehetővé tevő AES kódoló gondoskodik.

Új Store ´n´ Go és Executive sorozatunk darabjai a jelenlegi trend felső határát képviselik. Egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt tökéletes megoldást nyújtanak a személyes dokumentumok, zenék, fényképek, vagy üzleti prezentációk hordozására” - mondja el még Kaiser. A Verbatim 2007 óta folyamatosan növeli jelenlétét a flash-alapú USB meghajtók piacán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.