Összefogás a felelős és biztonságos technológiáért

TeachToday.eu - a biztonságos internet- mobilhasználatért

A héten mutatta be Brüsszelben Viviane Reding biztos a TeachToday.eu honlapot. A honlappal a kezdeményezésben szereplő infokommunikációs vállalatok, köztük a Vodafone célja a tanárok munkájának támogatása, az internet és mobiltechnológiával kapcsolatban a gyermekek felelősségteljes gondolkodásának erősítése.

2008.04.25 09:50ma.hu

A honlapot létrehozó tizennégy vállalat az iparág vezető szereplője a mobilszolgáltatás, a mobil tartalom, a közösségi hálózatok és az internet szolgáltatás területén.

A kezdeményezésben résztvevő vállalatok: AOL, BEBO, Buongiorno, Deutsche Telekom /T-Mobile, Facebook, Google, GSMA Europe, Microsoft, MySpace, Orange, 02/Telefonica, Telecom Italia, Vodafone és Yahoo! Europe.

A TechToday.eu honlap hat nyelven érhető el, az angol mellett német, francia, olasz, spanyol és cseh nyelven. A honlap órai tananyagtervekkel és esettanulmányokkal segíti a tanárok munkáját, hogy diákjaiknak széleskörűbb ismereteket adhassanak át és megismertethessék diákjaikkal az új technológiák és fejlesztések felelősségteljes használatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.