Jön a Street View Európába

Google: jön az európai utcanézet

Szemfüles bloggerek különleges autót kaptak le Olaszországban: az Amerikából már jól ismert Google-Street View - mobilt. Így hamarosan jöhet Európába is a keresőóriás utcanézetű térképrendszere. Húzzák el a függönyöket: mindent látnak...

2008.04.21 13:10ma.hu

A Google Maps (már szabványos valami, nagyon nyomulnak a fiúk) egyik népszerű szolgáltatása a Street View, azaz az utcanézetű megjelenítés - ami eddig csak Amerikában volt elérhető. De a helyzet hamarosan változik: Milánóban láttak egyet a jellegzetes járműből, így hamarosan Európáról is kapahatunk még részletesebb képeket - vélik a netizenek (megjegyzés: a műholdképek is elviselnének némi frissítést, Budapesten például néhány dolog már eléggé megváltozott a képek készítése óta).

A hivatalos álláspontok sem tagadják a bővítés igényét, bár egyelőre csak Ausztráliát emlegették - de ki tudja...

Úgyhogy tessenek felkészülni: jön a mindent látó kamerájú autó, a konspirációkat lehetőleg zárt ajtók és ablakok mögött tessék végezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.