Nehéz a párkeresés

Az a fránya internet: férfit vett feleségül

Csak a nászéjszakán tapasztalta meg a vőlegény, hogy menyasszonya menyférfi. A pár az interneten talált egymásra, és remekül megértették egymást a férjet érdeklő mezőgazdasági témákban. Az eset Németországban történt - legyenek óvatosak!

2008.04.17 07:50MTI

Az 55 éves neumburgi férj parasztgazda, és mivel ideje java részét a mezőn tölti, arrafele pedig kevés hölgy jár, nemigen tud kivel ismerkedni. Mindezért az interneten keresztül kezdett párt keresni és nagyon megörült, amikor egy 38 éves asszonyban "emberére" akadt.

"Még a mezőgazdaságról is rengeteget tudott, és amikor végre találkoztunk, nagyon örültem, hogy a valóságban is annyira bájos, mint a fotókon. A házasságkötés előtt csak megcsókoltuk és megöleltük egymást, aztán jött a nászéjszaka... A csalódás felért egy vesszőfutással" - mondta a paraszt a német sajtónak.

"Kiderült, hogy azért tud annyit a gazdálkodásról, mert maga is gazda. A valódi neve nem Randy, hanem Ralf. Abban nem hazudott, hogy két gyereke van, csak éppen ő nem az anyjuk, hanem az apjuk" - tette hozzá.

Az újdonsült férj házassága érvénytelenítését kéri a hatóságtól.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.