Maradj kapcsolatban!

Facebookos navigáció

Az IGO Primo app legújabb frissítése már Facebook integrációt is kínál, a Support Center segítségével pedig a felhasználók kapcsolatba léphetnek az alkalmazás fejlesztőivel. A térképbővítési lehetőség mostantól a teljes Európa változatban is rendelkezésre áll.

2011.10.14 07:38Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Az IGO Primo app immár nem csupán a navigációt, hanem a kommunikációt is egyszerűbbé teszi az iPhone-tulajdonosok számára. A legújabb letölthető frissítéssel a navigációs alkalmazás felhasználói nemcsak ismerőseikkel oszthatják meg útvonalukat vagy úti céljukat a Facebookon, de hasznos tanácsokat is kaphatnak a termék használatával kapcsolatban, és véleményükkel hozzájárulhatnak az alkalmazás további fejlesztéséhez.
 
A Facebookot mostantól arra is használhatjuk, hogy az IGO Primo alkalmazás segítségével információt osszunk meg utazási terveinkkel kapcsolatban. Kiválaszthatjuk, hogy milyen részleteket kívánunk megjeleníteni az üzenőfalunkon: az utazás hossza és ideje, átlag- és végsebesség, mindez kiegészítve az útvonalról készült képernyőfotóval. Így a barátaink is tudni fogják, hová és milyen úton indultunk éppen.
 
Az új Support Centeren keresztül a felhasználók kapcsolatba léphetnek a fejlesztői csapattal is: ötleteket adhatnak, vagy elmondhatják a véleményüket a termékről. Ezáltal nem csupán használói, hanem alakítói is lehetnek a navigációs alkalmazásnak. A Support Center lehetőséget ad arra is, hogy szavazhassunk azokra a funkciókra, amelyeket később szeretnénk viszontlátni az alkalmazásban, továbbá elérhetjük az IGO Primo app használati útmutatókat és demo videókat is. A videók között olyan hasznos trükköket és tanácsokat találhatunk, mint például hogyan lehet felhangosítani a navigációs hangot, vagy hogyan állítható vissza az iTunes-ból vásárolt tartalom.
 
Az IGO Primo app teljes Európa kiadásában is rendelkezésre áll a térképbővítési lehetőség. Korábban a felhasználóknak be kellett zárniuk az egyik alkalmazást és kinyitni egy másikat, ha olyan országba terveztek útvonalat, amelyet nem tartalmazott az eredeti regionális kiadás. Az új térképbővítési lehetőség áthidalja ezeket a földrajzi határokat: az IGO Primo app Európa kiadását használók mostantól in-app (alkalmazáson keresztüli) vásárlással Oroszország térképét is hozzáadhatják az adatbázishoz.
 
A frissítés az összes új, izgalmas funkcióval együtt ingyenesen letölthető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.