Nem csupán fapados

A nap balekja: deszkából faragott iPadet vett

Nemhogy "fapados", hanem egyenesen fa iPadet vett egy nő az Egyesült Államokban csalóktól.

2011.09.02 07:45MTI

A 22 éves vevő Dél-Karolina államban egy gyorsétterem parkolójában kapott a rendkívüli vételen, amelyről azt hitte, hogy az évszázad üzlete. Két férfi lépett hozzá és 300 dollárért vadonatúj táblagépet kínált neki. Bár az ár így is jóval alacsonyabb volt a normálisnál, a nő lealkudott belőle 120 dollárt, így aztán még jobban örült, hogy potom 36 ezer forintnyi dollárért lett egy vadonatúj Apple iPadje.

A csaló duó azután a pénz kifizetése közben látszatra visszatette eredeti dobozába a valódi gépet, ám közben kicserélte a "bemutató darabot" egy falapra.

A nő nem sokkal később többszörösen is meghökkent. Egyrészt, hogy egy darab fát vett ennyi pénzért, másrészt, hogy milyen tökéletesen "fest" a fagép - meg a duó. A famasina ugyanis látványra egészen pontos hasonmása az igazinak, "gyártói" még a logót és egyebeket is leonardói tökéllyel festették rá.

A nő Spartanburg városának rendőrségéhez fordult, amely első esetben találkozott olyasvalakivel, aki autós árusoktól vett iPadet - adta hírül a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.