Díjat nyert a Xerox

Szakmai díjat nyert a Xerox széles formátumú nyomtatója

A Xerox vehette át a képalkotási iparág egyik legrangosabb eseményének számító AIIM/On Demand Konferencia és Kiállítás díját (Best of Show Award) a széles formátumú nyomtatók kategóriájában, Bostonban.

2008.04.04 07:45ma.hu

A vállalat a Xerox 8265 berendezésével érdemelte ki az elismerést, melyet egyébként kilenc kategóriában osztanak ki az innovatív technológiai megoldásokat használó vállalatok között.

Az értékelést az Info Trends, a digitális képalkotási és dokumentumkezelési iparág egyik meghatározó piackutató és tanácsadó cége és az On Demand Konferencia és Kiállítás hozta létre azzal a céllal, hogy új technológiák fejlesztésére ösztönözzék a vállalatokat.

"Erre a díjra azért vagyunk különösen büszkék, mert a Xerox igazi élharcosa azoknak az innovatív technológiai fejlesztésének, amelyek elősegítik partnereink tovább gyarapodását az egyre növekvő digitális piacon"- köszönte meg az elismerést Valerie Thomassin, a nagy formátumú nyomtatási üzletág fejlődő piacokért felelős alelnöke, majd hozzátette: "A magas minőségű nyomtatás területén új fejezetet nyitott a Xerox 8265, amely egyedülálló teljesítményével biztosít üzleti előnyt a grafikai kommunikáció színes széles formátumú piacán."

A Xerox 8265 további előnye, hogy számtalan médiatípussal kompatibilis, kül- és beltéri reklámanyagok, bannerek, poszterek, sign-ok és életnagyságú fotók nyomtatására egyaránt alkalmas. A Xerox 8265-ös nyomtató a tintasugaras technológia és a környezetbarát Eco-Solvent tinta kombinációját használja, mely lehetővé teszi, hogy nyomtatás közben szellőztetés és speciális légtisztító berendezés nélkül működjék, valamint hogy az elkészült nyomatokat védő laminálás nélkül szabad téren is akár 3 évig használhassuk. A piezoelektromos, drop-on-demand tintafej és az intelligent interwaving nyomtatási technológia eredménye az éles kép és tiszta színek. A már meglévő egyedi megoldások összeházasításával egy kevesebb tintát fogyasztó, alacsony költségű berendezés született.

A győztes Xerox 8265 elsősorban reklám-anyagok nyomtatását végző, másolásra szakosodott üzleteknek, grafikai stúdióknak készült.

A Xerox a nyertes készülék mellett több berendezést kiállított a rendezvényen, többek között a Xerox iGen3 színes digitális nyomdagépet, a Xerox Nuvera 288 fekete-fehér digitális nyomdai rendszert, a Xerox DocuColor 8000AP színes digitális készüléket és a Xerox 495 tekercses adagolású duplex nyomtatót. Berendezései mellett a vállalat bemutatta a Xerox FreeFlow digitális workflow megoldást és a ProfitAccelerator digitális üzleti csomagot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.