Időjárás

Megint nem járnak a vonatok Neszmély és Süttő között

Már egyszer sikerült mentesíteni a sártól a vasutat.

2023.06.09 17:00MTI

Neszmély és Süttő között péntek délután ismét elöntötte a vasúti pályát a hordalék, ezért a két Komárom-Esztergom vármegyei település között nem közlekedhetnek a vonatok - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A fennakadás miatt egyes vonatok megosztva, Komárom és Neszmély, illetve Süttő és Esztergom között közlekednek, Neszmély és Süttő között pedig pótlóbusszal lehet utazni.

A tájékoztatás szerint a pálya helyreállításáig a vasúti forgalomban késésekre, valamint egyes, Lábatlan-Esztergom közötti vonatok kimaradására lehet számítani a Komárom-Esztergom vonalon. A Volánbusz járatain Almásfüzitő és Esztergom között a vasúti jegyek és bérletek érvényesek - tudatták.

A vasúttársaság péntek késő délelőtt még azt közölte, hogy Neszmély és Süttő között a vízátfolyás és a vasúti pályát elöntő nagy mennyiségű sár után helyreállították a pályát, akkortól ismét járhattak a vonatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.