Időjárás

Ha valahol igazán tél van Európában, az Lengyelország - képek, videó

Elég sok hó esett ahhoz, hogy ők nyerjék az idei szezon télversenyét.

2023.02.05 23:03ma.hu

Elképesztő időjárás tombol Európában és az USA-ban. Esik a hó a görög tengerpartokon, Lengyelországban helyenként 35-50 centis a hóvastagság, áramkimaradásokat és baleseteket okozott a hó Szerbia déli részén, míg a viharos erejű szél miatt az ország egész területén történtek balesetek és fennakadások szombaton és vasárnap. Mintegy 60 ezer háztartás volt szombaton délben áram nélkül Csehországban. Halálos hóvihar volt Erdélyben - utakat zártak le, lavina is pusztított. A tél leghidegebb hétvégéje van az Egyesült Államok északkeleti részén rekordhidegekkel. A Mount Washington hegycsúcson mínusz 78 fok volt. Állítólag ilyen hideg még nem volt az USA-ban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.