Időjárás

Vihar - Lezárt vasútvonalak és autópálya-pihenők, szünetelő áramszolgáltatás

Vasútvonalak és autópálya-pihenő működését is akadályozzák kidőlt fák.

2023.02.04 13:10MTI

Zirc és Veszprém, valamint Dombóvár és Kaposvár között vonatpótló autóbuszok közlekednek, az M1-es autópálya Hanság pihenőjét pedig mindkét irányban lezárták fakidőlések miatt - közölte a Mávinform és az Útinform szombat délelőtt.

Szintén fakidőlés miatt a Bakonyban is vonatpótló autóbuszok közlekednek a Győr-Veszprém vonalon, Zirc és Veszprém között - írta a Mávinform egy másik bejegyzésben.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M1-es autópálya lébényi szakaszán, a 150-es kilométerszelvényben lévő Hanság pihenőt mindkét oldalon lezárták, mivel a viharos erejű szél egy nagyméretű fát kidöntött az elektromos vezetékre, és ezért szünetel az áramszolgáltatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.