Időjárás

Tornádó tombolt az Alföldön - videó

Tubát, porördögöt is lencsevégre kaptak, Alsónémedi közelében pedig feltételezhetően egy nem mezociklonális tornádó is földet érhetett.

2022.05.04 08:36ma.hu

Kedd délután az Alföldön is sorra pattantak ki a záporok, zivatarok, Kunmadaras közelében pedig egy újabb tölcsér érhetett földet - számolt be az Időkép.

Nem volt hiány délután a záporokból, zivatarokból. A honlapra fényképeket és videókat beküldők tubát, porördögöt is lencsevégre kaptak, Alsónémedi közelében pedig feltételezhetően egy nem mezociklonális tornádó is földet érhetett.

Nem kellett sokat várni az újabb felhőtölcsérre, Kunmadaras közelében Kálmán Andrásnak valószínűleg szintén egy nem mezociklonális eredetű tornádót sikerült megörökítenie:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.