Időjárás

Északkeleten több mint 5 centiméternyi hó is hullhat

Helyenként szitálás, főként a hegyvidéki tájakon sűrű köd, ónos szitálás, szemcsés hó előfordulhat.

2020.11.28 17:44MTI

Északkeleten több mint 5 centiméternyi hó is hullhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint a havazás miatt Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére elsőfokú figyelmeztetést is kiadták vasárnapra.

Azt írták: helyenként szitálás, főként a hegyvidéki tájakon sűrű köd, ónos szitálás, szemcsés hó előfordulhat. Az Északi-középhegység keleti részében és az Észak-Alföldön általában 5 centiméternél is több hó hullhat.

Az előrejelzés szerint vasárnap a leghidegebb órákban mínusz 5 és plusz 1, napközben mínusz 1 és plusz 5 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.