Időjárás

Kakucson volt a leghidegebb az éjjel: -9,7 fok volt!

Ismét egy fagyos éjszaka.

2020.11.22 09:12ma.hu

Hazánk nagy részén szombaton napközben és utána éjszaka is derült volt az ég, gyenge a légmozgás, emiatt erős volt az éjszakai lehűlés, -1 és -10 fok közé csökkent a hőmérséklet. A leghidegebbet a kezdeti tapasztalatok ellenére, nem Zabaron mérték, hanem Kakucson, ott -9,7 fokig csökkent a hőmérséklet (Zabar is "versenyben" volt, nem sokkal maradt le, hisz ott -9,6 fokot mutatott a hőmérő). Több helyen képződött köd és rétegfelhőzet a reggeli órákra, de ez napkelte után általában gyorsan feloszlott, kivételt csak a délkeleti országrész jelent, ott makacsabb a köd, másutt derült, napos az idő - írta Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.