Időjárás

Sűrű köd miatt adtak ki figyelmeztetést az ország jó részére

A ködös tájakon szitálás is lehet.

2020.10.28 19:40MTI

Többfelé tartós, sűrű ködre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez szerdán kora este eljuttatott veszélyjelzésük szerint Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Zala megyére adtak ki figyelmeztetést csütörtökre.

Az előrejelzésben azt írták: a ködös tájakon szitálás is lehet. Majd a késő délelőtti óráktól nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, a Dunántúlon néhol zivatar is kialakulhat. Megélénkül, néhol meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-10 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet 12-17 fok között várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.