Időjárás

Egyszerre két hurrikán is lecsaphat az USA déli partvidékére

Mindkét vihar kedden érhet partot az Egyesült Államok déli részén.

2020.08.22 11:58ma.hu

Az nem számít ritkaságnak, hogy ebben az időszakban hurrikán éri el az Egyesült Államokat a Mexikói-öböl felől, viszont az már igen, hogy egyszerre kettő is. A jelen számítások szerint két trópusi depresszió is hurrikánná erősödhet, majd útjukat a Mexikói-öbölben folytathatják egyenesen az USA déli partvidéke felé - írja az Időkép.

Várhatóan az 1-es erősséget elérő hurrikánok kedden este érik el a partokat, szinte majdnem egyszerre. Az idei szezon 13. és 14. elnevezett trópusi ciklonjai lehetnek a térségben, melyeket Laura és Marco névre keresztelhetnek el, ugyanis a hurrikánok elnevezése egy előre megalkotott névsor alapján történik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.