Időjárás

Kő zúdult a vasúti sínekre, nem járnak a vonatok

Szünetel a vasúti forgalom Nagymaros és Szob között - nem tudja a MÁV, mikor indulnak újra a vonatok.

2020.06.17 14:16ma.hu

Nem járnak a vonatok Nagymaros és Szob között. Az esőzések miatt kő, hordalék, sár és víz zúdult mindkét vágányra Nagymaros és Szob között, ezzel lehetetlenné vált a vasúti pályán való közlekedés.

Az utasok biztonságának garantálása érdekében szerdán déltől – bizonytalan ideig – szünetel a vonatforgalom ezen a szakaszon – közölte a MÁV.

A MÁV-START pótlóbuszokat rendelt, amelyek Nagymaros és Szob között szállítják az utasokat. Az átszállások miatt 10-20 perccel hosszabb eljutási időre lehet számítani.

A vasúttársaság szakemberei még vizsgálják, hogy mikorra tudják legalább az egyik vágányról eltávolítani a hordalékot, hogy megindulhasson a vonatközlekedés.

MÁV


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.