Időjárás

Intenzív hózáporok kísérték a hidegfrontot északon

Itt az újabb hidegfront, a Dunántúlon viharossá fokozódott a szél, északon rövid ideig tartó, nagypelyhes hózáporok tették tiszteletüket.

2020.02.22 06:22Ma.hu

Igazán változatos időjárást okozott a hazánk fölött átvonuló hidegfront: mikozben nyugaton szinte sok helyen szinte zavaartalanul sütött a nap, addig az ország északi és keleti felén többfelé hullott csapadék: az eső, záporok mellett havas eső, havazás, illetve hózáporok is kialakultak - írta az Időkép.

Északon rövid ideig tartó, intenzív hózáporok okoztak átmenetileg télies hangulatot, amelyről különbözőfelvételek és videók is tanúskodnak:

Nógrád megyében, Nagybárkányban is nagy pelyhekben szakadt a hó:

Eger környékén is szakadó hóesés lett úrrá pillanatok alatt:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.