Időjárás

Megérkezett a Ciara: már több mint háromszázszor riasztották a tűzoltókat

Főként kidőlt fák, leszakadt vezetékek és megrongálódott tetőszerkezetek adnak munkát.

2020.02.10 17:13ma.hu
Tűzoltók házra dőlt fát távolítanak el vihar után a Zala megyei Söjtörön, a Deák Ferenc utcán 2020. február 10-én. MTI/Varga György

Már több mint háromszázszor riasztották a tűzoltókat. Fákat döntött ki és épületek tetejét bontotta meg a hirtelen feltámadó viharos szél - írja Facebook oldalán a katasztrófavédelem.

A legtöbb káreset a Dunántúlon, Somogy és Zala megyében történt, ugyanakkor Fejér, Pest és Veszprém megyét is elértre a vihar.

Főként kidőlt fák, leszakadt vezetékek és megrongálódott tetőszerkezetek adnak munkát. Folyamatosan dolgoznak a károk felszámolásán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.