Időjárás

Vihar - Nemzeti Közművek: estére mindenhol helyreáll az áramszolgáltatás

A keddi és szerdai viharos időjárás következtében számos megyében, több ezer helyen szünetelt az áramszolgáltatás.

2020.02.06 19:32MTI

Estére mindenhol helyreáll az áramszolgáltatás - közölte a Nemzeti Közművek csütörtök délután a Facebook-oldalán.

A keddi és szerdai viharos időjárás következtében számos megyében, több ezer helyen szünetelt az áramszolgáltatás.

A Nemzeti Közművek csütörtök délután azt közölte: csütörtökre sikerült elhárítani a középfeszültségű hálózaton keletkezett és a közvetlen veszélyt jelentő hibákat. Ezután kezdődhetett meg a bejelentett kisfeszültségű hibahelyek feltárása és a javítás, először a közintézményeknél, óvodáknál, iskoláknál, majd a lakossági ügyfeleknél.

Azt írták: most is megemelt létszámmal dolgoznak a külső helyszíneken. Baja, Szeged és Kecskemét környékén várhatóan egy órán belül, míg Békés megyében előreláthatólag estére mindenütt helyreállítják a szolgáltatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.