Időjárás-havazás

Havazás Miskolcon - nincs fennakadás

Miskolcon több centiméter hó esett kedd estig.

2020.01.28 17:15MTI

A keddi nap folyamán leesett hó miatt Miskolcon a közösségi közlekedés több járatánál növekedett a menetidő, de fennakadás nem volt tapasztalható.

A polgármesteri hivatal sajtóosztálya arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján - amely keddre jelentősebb havazást jelzett - már hétfőn megkezdték a felkészülést a téli útviszonyokra.

Kedd hajnaltól a város magasabban fekvő területein lévő autóbuszvonalakon és a nagy forgalmú utakon előszórást végeztek. A hajnali előkészületek után a reggel kezdődő hóeséssel egy időben hat szórógép indult el az autóbuszvonalakon; emellett folyamatosan tisztítják a villamos- és autóbusz-megállókat. Az időjárási körülmények miatt azonban lassul a forgalom, így a menetidő is növekedhet.

Miskolcon több centiméter hó esett kedd estig.

Ismét zavartalan a forgalom a 2-es főúton Nógrád megyében

Ismét zavartalan a forgalom a 2-es főúton Nógrád megyében, ahol korábban kamionok akadtak el a havazás miatt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság kedd este a police.hu oldalon.

A közlemény felidézte, hogy a Szendehely és Rétság közötti útszakaszon több kamion akadt el a havazás miatt csúszóssá vált úttesten.
   
Az úttest takarítása befejeződött, a forgalom a főúton újra zavartalan - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.