Havazás

Miskolcon is több helyen okozott fennakadást a közlekedésben a hóesés

Minden városrészben tisztítják a villamos- és autóbuszmegállókat a hótól.

2019.12.02 18:18MTI

Miskolcon is több helyen okozott fennakadást a közlekedésben hétfőn a téli időjárás: a közösségi közlekedésben részt vevő járműveknek elsősorban a Bodótetőn és a Gömöri pályaudvarnál okozott nehézséget a havazás - derül ki a városháza sajtóosztályának közleményéből. Voltak fennakadások Komlóstetőn és az Avason is; a Csanyikvölgy közelében egy autóbusz keresztbe fordult az úton.

Az önkormányzat közlése szerint a közfoglalkoztatottakkal együtt mintegy kétszázötven ember dolgozik a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. "kötelékében" a város utcáin. Minden városrészben tisztítják a villamos- és autóbuszmegállókat a hótól. A munkában hét gép vesz részt, Bükkszentlászlón, Berekalján, a Kiliánban, Komlóstetőn, a Bodótetőn, a Bábonyibércen, Görömbölyön, Hejőcsabán, Diósgyőrben, továbbá a csanyiki állatkert környékén is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.