Időjárás

Behavazódott a fél ország

Elhagyja térségünket a csapadéksáv, a legtöbb hó északkeleten, Pest és Komárom-Esztergom megye területén esett.

2019.12.02 16:23ma.hu

Mediterrán ciklon érte el hazánkat, és okozott többfelé havazást a hét első napján. Vasárnap éjjel óta egyre nagyobb területen hóesés vette kezdetét, de míg észak, északkeleten hó, az ország nyugati és déli részein havas eső, eső, néhol ónos szitálás jellemezte a reggelt. Többfelé a 10 centit is elérte a hóvastagság, esetenként komoly fennakadások keletkeztek a közutakon és a tömegközlekedésben. Az este folyamán elhagyja térségünket a csapadékzóna, legtovább Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében eshet a hó - írta az Időkép.

Vértestolnán ekkora hó esett


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.