Időjárás

Halálos áldozata is van a viharos szélnek Angliában

A rendkívül erős szél miatt szombat este felfüggesztették a kompforgalmat a délkelet-angliai Dover és az észak-franciaországi Calais között.

2019.11.03 13:40ma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint egy hatvanas éveiben lévő nő meghalt a Londontól 193 kilométerre délnyugatra fekvő Dorsetben, amikor egy fa az autójára dőlt.

A brit meteorológiai intézet esőre és erős szélre figyelmeztető jelzést adott ki Dél-Angliára és Walesre, egyben heves esőkre hívta fel a figyelmet az észak-skóciai térségben.

A beszámolók szerint óránkénti 130 kilométeres széllökéseket tapasztaltak szombaton a jelzett térségekben, számos fa kidőlt, több a vasúti pályára zuhant, akadályozva a vonatközlekedést. Emiatt késések és járatkimaradások vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.