Egészségügy

Szálló por - Romlott a levegőminőség

Veszélyes volt a levegő minősége Székesfehérváron.

2019.10.20 15:41MTI

Több településen tovább romlott a levegő minősége a magas szálló por tartalom miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ vasárnap az MTI-vel.

Mint írták, veszélyes volt a levegő minősége Székesfehérváron. Emellett Nyíregyházán egészségtelen, míg Debrecenben és Salgótarjánban kifogásolt volt a levegőminőség a Levegőhigiénés Index alapján.

Veszélyes levegőminőség esetén már az egészséges lakosságcsoportnál is légúti tünetek jelentkezhetnek. Ilyenkor célszerű kevesebb időt tölteni a szabadban és óvni a környezetet a további légszennyezéstől - emelték ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.