Időjárás

Visszafelé folyt a Tisza a 110 km/órás szélben a szegedi viharban - videó

Hatalmas pusztítást végzett a vihar Csongrád megyében hétfőn.

2019.09.11 15:45ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, elsősorban Szeged utcáit áztatta el a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső hétfőn. Széchenyi téren a padon ülő emberekre szakadt rá egy platánfa, a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel beavatkoztak és kiszabadították. A szél letépte a Szegedi Nemzeti Színház lemeztetejét, az eső közvetlenül a nagyszínpadra zuhogott, óriási a kár. Életveszélyessé vált a viharban a szegedi jogi kar épülete is, úgy kellett kimenekíteni az embereket. Volt, aki egy daru tornyából rögzítette a pusztító eseményeket. Még tornádót is filmeztek a városban. A delmagyar.hu egyik olvasója pedig az alábbi felvételt készítette a Tiszáról, ahogy az orkánerejű szél miatt szinte visszafelé folyt a folyó.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.